Advocatenkantoor Bisscheroux

advocaat & mediation

 

Mediation bij Vennootschaps- en Maatschapsrecht

 Samenwerkingsproblemen binnen ondernemingen, instanties, verenigingen etc.
Het typische van deze relaties is dat betrokken personen vaak beslissingen (moeten) nemen, die zij zelf, als collega/vriend van de andere partij niet genomen zouden hebben doch wel als behartiger van het belang van de onderneming/dienst/instantie, die er een beleid c.q. instructie over heeft bepaald/vastgesteld.

Ook directieleden, aandeelhouders, commissarissen van ondernemingen, advocaten, notarissen, accountants, fiscalisten, organisatie-adviseurs en procesmanagers komen op hun weg conflicten tegen, die zij niet meer op eigen houtje kunnen managen. Met hulp van een deskundige en neutrale mediator kunnen zij vaak weer de weg vinden naar een oplossing, die zij zelf kiezen in plaats van opgelegd krijgen door een rechter, die vaak maar een fractie van het werkelijke probleem kan/mag beoordelen.

De conflicten gaan vaak over wie, wat, wanneer wel/niet behoort te doen (zonder overleg) en de manier waarop dat gecommuniceerd wordt, winstverdeling, beleidsbeslissingen over (des)investeringen, pensioenvoorziening, uittreding, sabbatical etc.

Meer weten?
Bent u verzeild in een conflict en hebben u en de andere partij de bereidheid om te proberen er met hulp van een neutrale mediator uit te komen? Wilt u meer weten over een structurele aanpak van conflictsituaties middels mediation? Maak dan een afspraak voor een gratis ori├źnterend (intake)gesprek.

Contact

Holzstraat 19
6461 HK Kerkrade
T: 045 40 48 140
M: mail@bisscheroux.nl

MFN
Mediators Federatie Nederlandse

MfN Registermediator

 Privacy verklaring

pdf icon